Club Brugge geeft signaal af met nieuw contract voor Belgisch toptalent

Reacties

Club Brugge heeft het contract van Charles de Ketelaere (19) met een jaar verlengd tot medio 2023. Daarmee geeft de Belgische club een signaal af aan de potentiële kapers op de kust.

Club Brugge geeft signaal af met nieuw contract voor Belgisch toptalent
© Pro Shots

De Ketelaere is een kind van de club. Vanaf vanaf zijn zevende is hij verbonden aan Club Brugge. Dit seizoen vierde de publiekslieveling zijn doorbraak in de hoofdmacht. Trainer Philippe Clement deed 24 keer een beroep op de middenvelder, ook tegen grootmachten als Paris Saint-Germain en Real Madrid in de Champions League.

De stormachtige ontwikkeling is verschillende buitenlandse clubs niet ontgaan. Om te voorkomen dat die zich in Brugge melden voor De Ketelaere heeft Club het contract opgewaardeerd en verlengd.

De belofte zelf prijst zich gelukkig met de nieuwe verbintenis. 'Ik ben zeer fier om bij de çlub waar ik al zo lang bij speel verdere stappen te mogen zetten', zegt De Ketelaere, die als tienjarige terugkomt in het filmpje van Club Brugge. 'Vooraleerst ben ik dankbaar voor de vele kansen die ik dit seizoen al kreeg. Verder kijk ik er naar uit om nog meer te groeien bij Club, zowel op persoonlijk vlak als met het volledige team!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.