Clasie staat open voor langer verblijf bij Feyenoord

Feyenoord heeft goede hoop dat middenvelder Jordy Clasie langere tijd aan de club verbonden blijft. Technisch directeur Martin van Geel verwacht deze week een reactie op het contractvoorstel dat hij de speler deed.

Clasie staat open voor langer verblijf bij Feyenoord

Clasie (20) kan zijn lopende contract verlengen en kan bovendien op een verbetering van de verbintenis rekenen. 'Jordy staat nog tot 2014 onder contract bij ons, maar we willen hem graag langer aan ons binden en vinden bovendien dat hij een betere honorering verdient.'

'Over de exacte details wil ik nog niets kwijt, maar mijn eerste indruk is dat hij en zijn zaakwaarnemer daar positief tegenover staan', vertelt Van Geel. Het nieuwe contract zal niet met terugwerkende kracht ingaan, maar pas vanaf medio 2012.

Deze week hoopt Van Geel verder tot een afspraak te komen met Diego Biseswar, die eveneens een nieuw contract tegemoet kan zien. Kamohelo Mokotjo zegt 'ernstig te twijfelen' of hij nog wel langdurig voor Feyenoord wil spelen.

Zijn contract loopt af en hij wil meer kans hebben op een basisplaats. Van Geel: 'Wij hebben een eenzijdige optie om zijn contract met twee jaar te verlengen. Die moeten we uiterlijk 1 april lichten. Wij zitten dus zelf aan het stuur en voelen geen druk om een beslissing te nemen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's