Clasie laakt spel Feyenoord en scheidsrechter Blom

Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie baalt dat Feyenoord het niet heeft laten zien tegen Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB-beker (0-3). De middenvelder was ook niet blij met scheidsrechter Kevin Blom.

De arbiter gaf vlak voor rust een corner, terwijl Dusan Tadic als laatste de bal raakte. Uit de hoekschop die volgde maakte Ajax de 0-1 via Matthijs de Ligt. 'De scheidsrechter was ervan overtuigd dat het een corner was', blikt Clasie met FOX Sports terug op dat moment. 'Een scheidsrechter kan altijd een fout maken, maar dit was een heel belangrijk moment. Je komt vlak voor rust met 0-1 achter, dat doet wat met een ploeg.'

Clasie beseft dat dit een gemiste kans is voor Feyenoord. 'Je kunt via deze wedstrijd toch naar de finale gaan, het is jammer dat dit niet lukt. We speelden niet goed en waren slordig aan de bal. Dit is een wedstrijd waarin je het kunt laten zien, het is de wedstrijd van het jaar, maar je doet het niet…'

Voor Feyenoord resteert nu alleen nog de Eredivisie, waarin het de derde plaats moet verdedigen ten opzichte van onder andere AZ.