Clasie kiest voor langer verblijf bij AZ

Reacties

Jordy Clasie heeft besloten zijn contract bij AZ te verlengen. De 32-jarige middenvelder zou in Alkmaar het laatste jaar van zijn verbintenis ingaan.

Clasie kiest voor langer verblijf bij AZ
© Pro Shots

Het nieuwe contract van Clasie loopt tot medio 2025. De ex-Feyenoorder zegt zich goed te voelen en heeft het idee dat er nog meer in het vat zit. Een nieuw buitenlands avontuur ziet hij niet zitten. 'Ik heb het thuis ook besproken met mijn vrouw en kinderen. We zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om in Nederland te blijven. Ik voel me hier goed en heb het naar mijn zin', laat Clasie weten bij ESPN.

In het nieuwe contract wordt een optie opgenomen om langer door te gaan. Clasie heeft het plan om zijn carrière af te sluiten bij AZ. Die carrière begon voor de zeventienvoudig international bij Feyenoord. Na een huurperiode bij Excelsior beleefde hij zijn doorbraak in De Kuip. Clasie speelde vervolgens voor Southampton en op huurbasis voor Club Brugge en zijn oude club Feyenoord. AZ nam hem in de zomer van 2019 transfervrij over van The Saints.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.