Clasie dolgelukkig: 'Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent'

Reacties

Feyenoord heeft de terugkeer van Jordy Clasie afgerond. De middenvelder wordt, zoals dinsdag al was aangekondigd, voor een seizoen gehuurd van Southampton.

Clasie dolgelukkig: 'Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent'

In De Kuip is Clasie (27) de vervanger van Karim El Ahmadi, die naar Al-Ittihad vertrok. 'Het voelt fantastisch om weer terug te zijn', zegt Clasie op de website van Feyenoord. 'Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent. Ik ben Feyenoord natuurlijk altijd blijven volgen en ken nog heel veel jongens. Ik heb heel veel zin om me snel bij de selectie te voegen en kijk uit naar mijn rentree in De Kuip. In dat stadion spelen blijft toch magisch.'

Technisch directeur Martin van Geel sloeg na het vertrek van El Ahmadi toe. 'Het is altijd fijn als een speler de club al door en door kent', zegt de sportbestuurder over Clasie. 'Dit was voor ons ook nog eens een heel goed moment om Jordy via deze huurverbintenis aan de huidige selectie toe te voegen. Een win-winsituatie.'

Clasie kwam tussen 2010 en 2015 ook al uit Feyenoord, dat de middenvelder voor vijftien miljoen euro verkocht aan Southampton. In Engeland brak de zeventienvoudig international nooit helemaal door. Vorig seizoen werd Clasie al verhuurd aan Club Brugge.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Met Clasie haalt Feyenoord de regisseur die ze nu missen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.