Clasie keert terug bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft Jordy Clasie binnen. De 27-jarige middenvelder gaat voor een seizoen gehuurd worden van Southampton.

Clasie keert terug bij Feyenoord

Clasie kwam tussen 2010 en 2015 ook al uit voor de Rotterdammers, die hem daarna aan Southampton verkochten voor vijftien miljoen euro. In Engeland brak de zeventienvoudig international nooit helemaal door, waardoor hij vorig seizoen verhuurd werd aan Club Brugge.

In De Kuip is Clasie de vervanger van Karim El Ahmadi, die naar Al-Ittihad vertrok. Clasie is momenteel onderweg vanuit Frankrijk, waar hij met Southampton op trainingskamp was en meldt zich morgen. Hij wordt na Yassin Ayoub en Luis Sinisterra de derde zomeraanwinst van Feyenoord.

Clasie kwam in zijn eerste periode tot 155 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij acht keer scoorde. Voor Southampton bleef de teller in twee seizoenen steken op 49 wedstrijden en twee goals. Bij Club Brugge kwam de 1 meter 69 kleine controleur afgelopen seizoen tot 25 optredens (één goal).

In de VI van deze week en op VI PRO is een analyse van het spel van Feyenoord te lezen. Daarin wordt duidelijk dat de Rotterdammers naar de controlerende middenvelder snakken.

'Met Clasie heeft Feyenoord de regisseur die ze nu missen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.