Feyenoord laat El Ahmadi gaan: 'Het kampioenschap zal ik nooit vergeten'

Reacties

Feyenoord heeft het vertrek van Karim El Ahmadi naar Al-Ittihad bevestigd. De 33-jarige middenvelder vertrekt na acht seizoenen, verdeeld over twee periodes, uit Rotterdam.

Feyenoord laat El Ahmadi gaan: 'Het kampioenschap zal ik nooit vergeten'

VI meldde onlangs al dat de transfer van El Ahmadi naar Saoedi-Arabië op korte termijn zou worden afgerond en maandag verwelkomde Al-Ittihad de Marokkaanse WK-ganger al. Nu meldt ook Feyenoord dat de deal formeel is afgerond. El Ahmadi had nog een contract voor een jaar, maar technisch directeur Martin van Geel was bereid mee te werken aan een vertrek na de vele jaren trouwe dienst. Door het vertrek van de aanvoerder ligt de weg voor een terugkeer van Jordy Clasie open.

'Karim heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor de club. Hij is een echte professional die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Feyenoord. Bij zijn contactverlenging in 2017 hebben we gezegd ons correct en welwillend op te stellen wanneer een kans als deze zich in zijn laatste contractjaar zou voordoen. Gezien zijn leeftijd en de fase van zijn carrière die hij nu in gaat, gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe', zegt Van Geel op de clubsite.

El Ahmadi vertrekt met een goed gevoel. 'Ik ben me door de jaren heen steeds meer Rotterdammer gaan voelen en heb de Feyenoorders in mijn hart gesloten. De cultuur hier heeft me verder gevormd als mens. Vooral het kampioenschap is een hoogtepunt dat ik nooit meer zal vergeten. Feyenoord heeft zich altijd correct naar mij opgesteld en ook nu weer bij het mogelijk maken van deze overstap. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kan met een voldaan gevoel vertrekken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Op orde brengen Feyenoord-selectie vereist nogal wat onderhandelwerk'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.