Clásico Special: nu 50x je inzet voor zege van Real Madrid!

ADVERTORIAL - Voor Real Madrid lonkt de kans om van deze week zondagavond een absolute topweek te maken. Na het uitschakelen van Manchester City in de kwartfinale van de Champions League wacht zondagavond een thuiswedstrijd tegen de eeuwige rivaal. Unibet biedt in samenwerking met Voetbal International een prachtige welkomstactie aan bij de thuiswedstrijd tegen Barcelona.

Clásico Special: nu 50x je inzet voor zege van Real Madrid!
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 2
Barcelona
Barcelona

Nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van deze welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Real Madrid of voor een zege van Barcelona. Er moet door de speler dus een keuze worden gemaakt. Voor een zege van welke Spaanse topclub heb jij graag een fors verhoogde quotering? Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Real Madrid - Barcelona boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Real Madrid wint of wed op Barcelona wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Real Madrid beleefde woensdag een grootse Europese avond. Titelverdediger Manchester City werd in het Etihad Stadium na strafschoppen uitgeschakeld door De Koninklijke. De koploper van La Liga is zo nog maar twee hordes verwijderd van wéér een Europese titel. Lukt het om in de halve finale Bayern München te verslaan en in de finale af te rekenen met Borussia Dortmund of Paris Saint-Germain, dan is Real voor de vijftiende keer in de rijke clubhistorie de beste van Europa.

In eigen land stevenen de Madrilenen af op het winnen van de landstitel, in het seizoen waarin aanwinst Jude Bellingham direct is uitgegroeid tot een van de nieuwe sterren in het Spaanse voetbal. De twintigjarige Engelsman schitterde op 28 oktober in zijn eerste Clásico in La Liga. Real boog toen dankzij twee goals van Bellingham een achterstand om en won uit tegen Barça. Midden januari overklaste het team van Carlo Ancelotti de ploeg van Xavi in de finale om de Spaanse Super Cup.

Denk jij dat Real Madrid zondagavond weer wint en zo uitloopt naar een voorsprong van elf punten? Dan is deze welkomstactie (24+) een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's