'Cillessen op weg naar de Premier League'

Reacties

De toekomst van Jasper Cillessen ligt mogelijk in Engeland. Volgens de Spaanse krant Sport heeft de dertigjarige doelman van Oranje drie opties in de Premier League. Cillessen wil deze zomer vertrekken bij Barcelona om meer aan spelen toe te komen.

'Cillessen op weg naar de Premier League'

Sport meldt dat een vertrek van Cillessen waarschijnlijk sneller rondkomt dan verwacht. De onderhandelingen tussen Barça en geïnteresseerde clubs leken eerder stroef te verlopen vanwege de torenhoge vraagprijs van zestig miljoen euro. Symboolpolitiek, zo omschreef Cillessen het eerder in gesprek met Voetbal International.

Nu zou Barcelona iets meer dan twintig miljoen vragen voor de stand-in van Marc-André ter Stegen. Een paar clubs zouden aan die vraagprijs willen voldoen. Benfica kon dat niet. Cillessen leek even op weg naar de Portugese club en bereikte volgens Sport ook een persoonlijk akkoord, maar Barça vond het bod van twaalf miljoen veel te laag.

Mogelijk wordt de Premier League de nieuwe bestemming van Cillessen. West Ham United wil de doelman graag overnemen van Barcelona en ook het Everton van technisch directeur Marcel Brands is er als optie bijgekomen. Beide clubs kunnen aan de financiële eisen van Barcelona voldoen. De onderhandelingen zijn waarschijnlijk ook al gaande. Daarnaast zou ook Manchester United interesse hebben, mocht David de Gea vertrekken.

Cillessen zou ook in Spanje kunnen blijven, aangezien Valencia interesse heeft. De doelman zou die optie zeker zien zitten, terwijl Barça onderhandelt met de landgenoten. Valencia moet wel eerst Neto verkopen, waardoor een transfer mogelijk langer op zich laat wachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.