Cillessen kijkt al uit naar Kerst, PSG-belofte steekt er letterlijk bovenuit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cillessen kijkt al uit naar Kerst, PSG-belofte steekt er letterlijk bovenuit

• Barcelona kwam op oudejaarsdag via Twitter met een nieuwjaarswens in allerlei talen. Ook Jasper Cillessen komt voorbij in het filmpje om ons een gelukkig 2018 te wensen, al hebben we het idee dat de Nederlandse goalie het niet helemaal heeft begrepen of juist heel ver vooruit kijkt. Of dat zijn club een oud filmpje van de Oranje-international heeft gebruikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Radja Nainggolan liet zich rond de jaarwisseling niet echt zien als een voorbeeldprof. De Belgische international van AS Roma nam de nodige drank tot zich, rookte een sigaretje en uit zijn mond ontsnapte hier en daar een vloek. De beelden gingen via snapchat de wereld in. Nainggolan was er niet van gediend dat de Italiaanse media het hadden opgepikt. 'Zelfs op oudejaarsnacht denkt men aan het maken van nieuws… Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar behalve hen… Get a life', reageerde hij op Twitter

Patrice Evra is de man die doorgaans de start van de week met aanstekelijk enthousiasme begroet. De Franse verdediger doet bij zijn nieuwjaarsgroet zijn status van vrolijke man eer aan.

• In het jeugdvoetbal zijn er soms spelers die er bovenuit steken, soms letterlijk. Bij Paris Saint-Germain onder 12 jaar is dat Bitshiabu El Chadaille. De verdediger, geboren in 2005 in Frankrijk, torent boven zijn ploeggenootjes uit. Dat werd ook duidelijk bij een wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Atlético Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De transfer van Virgil van Dijk, en dan met name de recordafkoopsom, blijft in Engeland voor discussies zorgen. Sean Dyche reageerde met een knipoog naar de gekte op de transfermarkt als de Burnley-manager werd gevraagd wat James Tarkowski dan wel moet kosten als Van Dijk al 85 miljoen euro kost. '900 miljoen pond.' Oftewel, een miljard euro.

• Met zeventien goals in 21 Premier League-duels is Mohamed Salah een van de Premier League-sensaties van dit seizoen. Zelfs Liverpool-manager Jürgen Klopp had niet gedacht dat de Egyptenaar zo'n impact zou hebben. 'Zijn goals zijn gewoon waanzinnig', vertelt de Duitser aan Engelse kranten. 'Hij ontwikkelt zich ook. Ik zou graag onze scoutingsrapporten en beelden over hem willen laten zien. Zo'n doelpunt van zaterdag tegen Leicester City, puur op fysiek toeslaan, zou je niet zien. Dat doet vertrouwen met spelers.'

• Lilian Thuram viert vandaag zijn 46ste verjaardag. Twintig jaar geleden veroverde de Fransman de wereldtitel met Les Bleus. Zijn enige twee interlandgoals kwamen tot stand in de halve finale tegen Kroatië.

• The Guardian heeft Juan Mata uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar 2017. Niet vanwege zijn voetbalprestaties, maar door zijn lancering van het Common Goal-project, waarin voetballers één procent van hun salaris afstaan aan een goed doel. In nog geen vijf maanden tijd hebben 35 mensen uit de voetballerij zich aangesloten bij het initiatief.

Harry Kane wil in 2018 doorgaan op de ingeslagen weg:

• Diego Costa is vanaf vandaag speelgerechtigd voor Atlético Madrid!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.