Weinig vleiende uitverkiezing Sneijder en Kongolo, PSV kampioen op PlayStation

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Weinig vleiende uitverkiezing Sneijder en Kongolo, PSV kampioen op PlayStation

• We hebben een jarige in ons midden: Sir Alex Ferguson is vandaag 76 jaar oud geworden. De manager zat in totaal 810 competitiewedstrijden op de bank bij Manchester United. Een record dat hij al jaren in handen heeft, maar waar saillant genoeg vanavond nog een einde aan komt. Arsène Wenger staat dan voor de 811ste keer langs de lijn bij Arsenal.

'Ik heb de reputatie van 'man van glas' achter me gelaten'
• Sinds zijn vertrek bij Ajax heeft Thomas Vermaelen vaker dan hem lief is wedstrijden aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een blessure. Daar is dit seizoen eindelijk een eind aan gekomen. Nadat hij de afgelopen seizoenen nog op de bank zat, heeft hij zich nu door een blessure van concurrent Samuel Umtiti eindelijk in de basis van Barcelona weten te spelen. (El Mundo Deportivo)

• Afgelopen zomer maakten twee Nederlandse internationals de overstap naar de Ligue 1, maar de Fransen zijn nog niet onder de indruk van het tweetal. Zowel Terence Kongolo als Wesley Sneijder breekt geen potten bij respectievelijk AS Monaco en OGC Nice en staan in het elftal van slechtste aankopen van dit seizoen van L'Equipe.

'Ik kan altijd op hem terugvallen' 
Rick Karsdorp herstelt momenteel van een zware knieblessure, maar heeft het geluk dat bij AS Roma ook Kevin Strootman onder contract staat. De oud-PSV'er heeft zelf twee keer zijn kruisbanden afgescheurd en weet dus als geen ander hoe het is om daar van te herstellen. (NOS)

• PSV wint dankzij Ali Riza Aygün als tweede Nederlandse club de eDivisie. De Eindhovenaar blijkt de beste gamer op de Playstation van FIFA18. Gefeliciteerd!

'Neymar en Dybala worden in de toekomst verkozen tot de beste spelers van de wereld'
Massimiliano Allegri is maar wat blij dat hij Paulo Dybala in zijn selectie heeft zitten. Samen met Neymar zijn dat volgens hem namelijk de twee grootste talenten van de wereld en dus dé kanshebbers op de Gouden Bal in de toekomst.

'Salah heeft de Messi-vibe'
• Niet voor het eerst dit seizoen was Mohammed Salah afgelopen speelronde in de Premier League de grote man bij Liverpool. De Egyptische buitenspeler gidste met twee doelpunten zijn ploeg naar een 2-1 overwinning op Leicester City. Zijn spel valt in de smaak bij BBC-analyticus Ian Wright. Volgens hem lijkt de manier van spelen van Salah op die van Lionel Messi.

• Sydney FC sloot 2017 in stijl af met een 6-0 zege op Perth Glory. Met name Bobô stal de show met een heerlijke goal. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik arrogant? Ik ben de beste' 
• Wie anders dan Zlatan Ibrahimovic zou dit gezegd kunnen hebben? In een interview met het Franse Canal Football Club vertelt de spits over zijn relatie met de Zweedse pers, die niet altijd even goed is. 'Ik ben waarschijnlijk de beste Zweedse speler ooit. Wat ik gedaan heb voor het Zweedse voetbal, heeft nog nooit iemand me voorgedaan. Ik heb elf keer de Gouden Bal in Zweden gewonnen, daarvoor stond het record op twee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.