Chelsea roept Mount op het matje na negeren van zelfisolatie

Reacties

Mason Mount neemt het met de zelfisolatie niet zo nauw. De Engels international van Chelsea is door zijn werkgever opnieuw gewezen op zijn verantwoordelijkheden, zo meldt de BBC.

Chelsea roept Mount op het matje na negeren van zelfisolatie
© Pro Shots

Bij Chelsea werd Callum Hudson-Odoi afgelopen donderdag positief getest op het coronavirus, waarna de spelers allemaal naar huis werden gestuurd. Chelsea verwacht van zijn spelers dat zij de officiële richtlijnen volgen, wat betekent dat iemand die in direct contact is geweest met iemand die besmet is geraakt met het coronavirus minstens veertien dagen in zelfisolatie moet gaan.

Op social media verschenen beelden die bewezen dat Mount zich niet bepaald aan de richtlijnen houdt. Op foto's was te zien dat de voormalig Vitessenaar in Noord-Londen een balletje trapte met West Ham Uniteds Declan Rice. Rice, net als Mount Engels international, hoeft niet binnen te blijven: bij West Ham, of in de kring van de middenvelder, is vooralsnog niemand besmet geraakt.

Mount is streng toegesproken door zijn werkgever, die verwacht dat de middenvelder nu wel gewoon binnen blijft. Het lijkt erop dat Hudson-Odoi het virus niet heeft overgedragen naar een andere speler of medewerker bij Chelsea: de club heeft in ieder geval geen nieuwe besmettingen gemeld. Op het moment is het de bedoeling dat de selectie van Chelsea op 22 of 23 maart weer gaat trainen, maar de kans is groot dat deze datum nog wordt veranderd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.