Chelsea overweegt aankoop van 27 miljoen direct te verhuren

Reacties

Mauricio Pochettino heeft aangegeven dat Chelsea overweegt om nieuwe aanwinst Lesley Ugochukwu direct te verhuren. De middenvelder werd deze week overgenomen van Stade Rennes, maar moet zich eerst bewijzen.

Chelsea overweegt aankoop van 27 miljoen direct te verhuren
© Pro Shots

Eerder deze week maakte Chelsea bekend de negentienjarige Fransman over te hebben genomen van Stade Rennes. Daarbij is naar verluidt een bedrag van 27 miljoen euro gemoeid. Ugochukwu tekende een contract voor zeven seizoenen in Londen, maar zal zich eerst moeten laten zien om in aanmerking te komen voor speeltijd komend seizoen.

'We moeten hem beoordelen als hij vandaag begint met trainen en als we later weer terug zijn in Londen', vertelde Pochettino. 'Hij is een jonge en getalenteerde speler. We moeten zijn niveau nu inschatten en dan bepalen we aan het einde van de transferperiode of hij hier blijft of dat we hem verhuren.'

Ogochukwu heeft al zestig wedstrijden in het eerste elftal van Stade Rennes in de benen. Afgelopen seizoen begon hij veertien Ligue 1-duels in de basis en kwam hij twaalf keer als invaller binnen de lijnen. In Engeland wordt Strasbourg al genoemd als potentiële huurclub. In juni kregen de eigenaren van Chelsea een meerderheidsaandeel in die club.

Spelersprofiel

L. Ugochukwu


Geboortedatum:
26 maart 2004
Leeftijd:
20
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,88 m
Huidige club:
Chelsea
Nationaal team:
Frankrijk Onder 21
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.