'Chelsea geeft gas in jacht op zoveelste topaankoop'

Reacties

Chelsea maakt haast met het aantrekken van Moises Caicedo. De Londenaren doen er alles aan om de middenvelder van Brighton & Hove Albion nog voor het weekend te strikken, zodat Caicedo aankomende zondag al mee kan doen in de competitietopper tegen Liverpool.

'Chelsea geeft gas in jacht op zoveelste topaankoop'
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 1
Liverpool
Liverpool

Chelsea is al geruime tijd bezig met de komst van Caicedo, maar Brighton stelt zich in de onderhandelingen niet bepaald soepel op. Toch groeit op Stamford Bridge het vertrouwen in de komst van de Ecuadoriaans international, meldt The Guardian. Dat komt mede doordat Caicedo intern duidelijk heeft gemaakt dat hij een transfer wil maken.

Het meest recente bod van Chelsea bedroeg liefst 92 miljoen euro. Voor Brighton was dat niet voldoende: het voorstel werd, tot afgrijzen van Caicedo, van tafel geveegd. De clubs zijn sindsdien wel met elkaar in gesprek gebleven en nu lijkt een akkoord dan toch in de maak te zijn.

De 21-jarige Caicedo speelde tot dusver 53 wedstrijden voor Brighton. Bij Chelsea moet hij Mauricio Pochettino meer opties geven in de lijn voor de defensie. Chelsea haalde daar in januari nog Enzo Fernández voor binnen: hij kostte ruim 120 miljoen euro en is daarmee de recordaankoop. 

Waarom Chelsea bijna honderd miljoen euro over heeft voor Caicedo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.