'Frustratie neemt toe in Brighton: gewilde middenvelder laat training schieten'

Reacties

Moises Caicedo lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Chelsea. De 21-jarige middenvelder is naar verluidt teleurgesteld in de houding van Brighton & Hove Albion en liet de training maandag aan zich voorbijgaan.

'Frustratie neemt toe in Brighton: gewilde middenvelder laat training schieten'
© Pro Shots

Caicedo stond tijdens de winterstop ook al in de belangstelling van Chelsea en Arsenal en wilde toen niets liever dan een transfer maken. Dat stond Brighton niet toe. Deze zomer lijken The Seagulls opnieuw niet van plan om zaken te doen. De BBC weet dat de clubleiding tot twee keer toe een bod van Chelsea heeft afgewezen. De laatste aanbieding bedroeg meer dan negentig miljoen euro.

Dat Brighton weer niet wil meewerken, leidt tot frustratie bij Caicedo. De Ecuadoraan sloeg de training maandag over. Omdat Caicedo nog tot medio 2027 vast ligt aan de Engelse zuidkust, kan Brighton vragen wat het wil. De club ging ervan uit dat de groeibriljant zich professioneel zou opstellen, maar wordt vlak voor de start van de Premier League serieus getest.

Brighton opent het nieuwe seizoen zaterdag met een uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Bij de Europa League-deelnemer staan ook Joël Veltman, Jan Paul van Hecke en Bart Verbruggen onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.