Chelsea blijft zwalken in Premier League en gaat thuis onderuit tegen Forest

Reacties

Nottingham Forest heeft Chelsea zaterdag op een verrassende nederlaag getrakteerd. The Blues hadden geen antwoord op een treffer van Anthony Elanga, die zijn eerste doelpunt in het shirt van Forest maakte (0-1). 

Chelsea blijft zwalken in Premier League en gaat thuis onderuit tegen Forest
Chelsea
Chelsea
0 - 1
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Er is Chelsea veel aan gelegen om zich te revancheren voor het mislukte seizoen in de Premier League. De Londenaren smeten deze zomer opnieuw met miljoenen, maar dat heeft nog niet het gewenste effect opgeleverd. De seizoensouverture tegen Liverpool eindigde in een gelijkspel, de burenruzie met West Ham United ging verloren. Tegen promovendus Luton Town boekte Chelsea vervolgens de eerste zege van het seizoen.

Opponent Nottingham Forest bezorgde Manchester United vorig weekend nog een moeilijke middag, maar dat leverde geen punten op. Ook op Stamford Bridge verkocht Forest de huid duur. De nieuwe club van voormalig PSV'er Ibrahim Sangaré, die nog ontbrak in de wedstrijdselectie, kwam vlak na rust zelfs op voorsprong. Op aangeven van Taiwo Awoniyi opende Elanga zijn doelpuntenproductie in het shirt van Forest (0-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mauricio Pochettino probeerde de boel nog om te keren en bracht onder anderen Noni Madueke en Ian Maatsen binnen de lijnen, maar Chelsea kwam in eigen huis niet tot scoren. De grootste kans kwam op naam van Nicolas Jackson. De Senegalees kreeg de bal op een presenteerblaadje aangeboden door Raheem Sterling, maar zijn inzet van dichtbij miste het doel.

Forest hield knap stand en klimt door de zege over Chelsea heen. De Premier League is pas vier wedstrijden oud, maar de achterstand van The Blues op koploper Manchester City bedraagt al acht punten. Chelsea blijft voorlopig steken op de elfde plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","odd":"€50","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:126059c4-bea6-40b9-8dc5-fc44431de886","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+).","textMobile":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.