Chaos rond Younes compleet: transfer naar Wolfsburg van de baan

Reacties

De transfer van Amin Younes naar VfL Wolfsburg is afgeketst. Dat heeft Jörg Schmadtke, directeur van de Bundesliga-club, bevestigd aan de Duitse tv-zender SPORT1. Daarmee wordt de situatie van de 24-jarige aanvaller, die deze zomer transfervrij vertrok bij Ajax, steeds chaotischer.

Chaos rond Younes compleet: transfer naar Wolfsburg van de baan

De loopbaan van Younes bevindt zich in een impasse sinds hij afgelopen winter een streep zette door zijn transfer naar Napoli en vervolgens ook ontkende zijn handtekening te hebben gezet onder een vijfjarig contract voor deze zomer. De Serie A-club zwaaide vervolgens met documenten waarop in totaal 31 handtekeningen van hem zouden staan. Vooralsnog moet de Duitse linksbuiten zich daarom gewoon melden in Napels.

De kans dat Younes, die bij Ajax werd teruggezet naar het tweede elftal, daadwerkelijk wedstrijden gaat spelen voor Napoli is nog altijd klein. Voorzitter Aurelio de Laurentiis heeft zich volgens Italiaanse media neergelegd bij het vertrek van de aanwinst, mits daar een transfersom van circa twintig miljoen euro tegenover staat. De concrete interesse van Wolfsburg kwam alle partijen dan ook heel goed uit, maar daar lijkt nu niet langer sprake van.

Volgens Schmadtke is een overgang naar de club die deze zomer al Wout Weghorst aantrok van de baan, omdat de obstakels voor een transfer nog altijd niet zijn weggenomen. Volgens SPORT1 is Younes daarover zo ontstemd, dat hij heeft gebroken met zijn zaakwaarnemer Sedat Duraki. Dat meldt de tv-zender op basis van bronnen rondom de vijfvoudig international van Duitsland, die vooralsnog dus gewoon speler van Napoli blijft. Tegen zijn zin in.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.