Ten Hag heeft Younes niet meer nodig bij Ajax

Reacties

Amin Younes traint tot het einde van het seizoen mee bij Jong Ajax. Daarmee komt Ajax terug op het besluit om de Duitse buitenspeler voor slechts twee weken terug te zetten naar de beloftenploeg.

Ten Hag heeft Younes niet meer nodig bij Ajax

Aanleiding voor die laatste maatregel was dat Younes in de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen weigerde in te vallen in de slotfase. Na gesprekken tussen trainer Erik ten Hag, directeur spelersbeleid Marc Overmars en Younes is besloten dat de linksbuiten niet terugkeert bij de A-selectie.

Ten Hag geeft op de Ajax-site toelichting: 'Wij hebben nog zes wedstrijden te spelen en daar wil ik alleen spelers bij hebben die honderd procent gemotiveerd zijn. Er is gedurende dit seizoen veel gebeurd met en rondom Amin, dat zal ongetwijfeld meespelen. Maar hij geeft ons niet het gevoel dat zijn aandacht volledig bij Ajax is. Marc en ik hebben hem vandaag meegedeeld dat hij de resterende weken van dit seizoen bij Jong Ajax traint.'

Het contract van Younes loopt aan het einde van dit seizoen af. Het is nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Napoli claimt dat de 24-jarige Duitser in Napels al een contract heeft getekend, maar Younes vertelde onlangs bij het Duitse Sport1 nog dat hij nergens zijn handtekening heeft gezet. Een transfer naar Napoli ging in de winterstop vanwege persoonlijke omstandigheden al niet door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.