Napoli geeft niet op en rekent op zomerse komst Younes

Reacties

Napoli-president Aurelio De Laurentiis heeft gereageerd op de afgeketste transfer van Amin Younes. De Italiaanse voorzitter verwacht dat de Duitse buitenspeler in de zomer alsnog de overstap maakt naar de Serie A.

Napoli geeft niet op en rekent op zomerse komst Younes

De winterse transfer van Younes naar de koploper van Italië leek in kannen en kruiken. De dribbelaar nam zelfs al plaats op de tribunes van Stadio San Paolo tijdens de overwinning op Bologna (3-1). Op het laatste moment ging de transfer niet door, waarna Younes weer aansloot bij de selectie van trainer Erik ten Hag.

De Laurentiis geeft in La Gazzetta dello Sport wat duiding over het afketsen van de winterse transfer. 'Door serieuze familieomstandigheden heeft Younes ervoor gekozen om zijn overgang naar Napoli uit te stellen. We verwachten dat hij in juli alsnog van ons is. Het contract is al opgestuurd naar de bond.'

Younes streek in de zomer van 2015 neer in Amsterdam. Ajax betaalde zo'n tweeënhalf miljoen euro aan Borussia Mönchengladbach voor de buitenspeler, die uiteindelijk 96 officiële duels in actie kwam voor Ajax. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en 24 assists. Het contract van Younes loopt na dit seizoen af. Ajax beschikt daarbij wel over een eenzijdige optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Kamp-Younes betwist de voorwaarde van deze optie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.