Celtic-supporters stinken, nieuwe bijnaam Schweinsteiger

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Celtic-supporters stinken, nieuwe bijnaam Schweinsteiger

Celtic heeft haar supporters per brief gevraagd zich goed te wassen voor aanvang van het duel met Ajax. De club kreeg namelijk klachten van fans over de lichaamsgeuren van mede-supporters in het stadion. Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor de wedstrijd van donderdagavond, kan dus met opgeheven neus naar stadion.

• Manchester United-aankoop Bastian Schweinsteiger speelt nog niet lang bij zijn nieuwe Engelse werkgever, maar heeft nu al een bijnaam. De Duitser wordt Mr. Calm genoemd door zijn ploeggenoten, omdat bij zo veel rust uitstraalt in het veld.

'Ik zal het Maradona laten zien.'
• Napoli-trainer Maurizio Sarri kreeg dinsdag flinke kritiek op zijn kunnen van Diego Maradona. De trainer reageerde op een persconferentie door te zeggen dat hij de Argentijn zal laten zien dat hij een geschikte trainer is. Om eraan toe te voegen dat hij Pluisje een legende vindt.

'Manchester City zal internationaal gezien nooit het aanzien hebben, wat Manchester United wel heeft.'
• Voormalig vice-voorzitter David Gill van Manchester United verwacht niet dat rivaal Manchester City ooit zo groot zal zijn in het buitenland als United. 'United zal altijd groter zijn', zegt hij. 'Hoeveel prijzen City ook wint, hun naam is niet groot genoeg in delen van de wereld als Azië.' (The Telegraph).

Het lukte Galatasaray dinsdag niet om een doelpunt te maken in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid (2-0 verlies). Lukas Podolski probeerde uit wanhoop met een bijzondere schwalbe een penalty te versieren, maar zelfs dat hielp de Turkse club - waar ook Wesley Sneijder speelde - niet.

• Over schwalbes gesproken. Sergio Ramos kan er ook wat van. In het Champions League-duel van zijn club Real Madrid met Shakhtar Donetsk ging de Spanjaard wel heel makkelijk liggen. Reacties op deze slechte fopduik konden natuurlijk niet uitblijven...

Alexandru Maxim is vanaf woensdag voorstander van doellijntechnologie. De Roemeen kwam tijdens de training van zijn club VfB Stuttgart met deze pegel, maar onduidelijk bleef of de bal erin zat. Wat denk jij?

• Bij deze poging van Mohamed Benyettou, spits van het Algerijnse ES Sétif, kunnen we met het blote oog ook wel zien dat de scheidsrechter goed handelt door geen treffer toe te kennen. Wát een misser!

• Waar het Podolski dinsdag niet lukte zijn benen onder controle te houden, slaagde zijn ploeggenoot Jason Denayer daar wél in. Met deze voetbeweging speelde de Manchester City-huurling zijn tegenstander uit. Koekoek!

• Dit handigheidje van Juan Cuadrado mag er trouwens ook zijn. Tijdens de Champions League-kraker tussen Manchester City en Juventus (2-1 voor de Italianen), verstuurde hij op deze fraaie wijze een bal in de diepte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.