Ceferin deelt 'hartjesbericht' van Mourinho na bereiken finale tegen Feyenoord

Reacties

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft een week voor de Conference League-finale tussen AS Roma en Feyenoord laten weten dat hij een nogal bijzonder bericht heeft ontvangen van José Mourinho.

Ceferin deelt 'hartjesbericht' van Mourinho na bereiken finale tegen Feyenoord
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Roma en Feyenoord staan volgende week woensdag aan de aftrap in de eerste editie van de Conference League-finale, die wordt afgewerkt in Tirana, de hoofdstad van Albanië. Roma bereikte de eindstrijd ten koste van Leicester City, waarna Mourinho zijn emoties de vrije loop liet.

De Portugees trainer stuurde vervolgens ook een bericht naar Ceferin, onthult de Sloveen in gesprek met 24ur.com. 'Er werd met veel scepsis naar de introductie van de Conference League gekeken, maar ik heb een bericht gehad van José Mourinho (nadat hij de finale bereikte, red.) en hij was ontzettend gelukkig. Ik heb nog nooit zoveel hartjes ontvangen, zelfs niet van vrouwen', grapte Ceferin.

Roma, dat eerder in de Conference League-campagne in Arnhem won van Vitesse (0-1) en in eigen huis tegen de Arnhemmers gelijkspeelde (1-1), sluit het Serie A-seizoen vrijdag af met een uitwedstrijd tegen Torino. De Romeinen bezetten de zesde plaats in de Italiaanse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.