Ceballos heeft duidelijk toekomstplan: 'Het beste moet nog komen'

Reacties

Dani Ceballos wil zich na dit seizoen gewoon weer laten zien bij Real Madrid. De 23-jarige middenvelder wordt door De Koninklijke verhuurd aan Arsenal, waar hij mede door een blessure lang niet alle wedstrijden speelde. Desondanks hoopt Ceballos op een herkansing in Madrid.

Ceballos heeft duidelijk toekomstplan: 'Het beste moet nog komen'

'Ik ben speler van Real Madrid en iedere speler in de wereld wil graag voor deze club voetballen', zei Ceballos tegen TVE. 'Ik heb hier nog een contract voor drie jaar en ik wil hier slagen. Het beste van Dani Ceballos moet nog komen. Ik wil mijn plek vinden in dit team, belangrijk zijn en een leider worden.'

Volgens Spaanse media moeten veel spelers uit de selectie van Real juist wijken om nieuwe transfers mogelijk te maken. Met alle van een verhuur terugkerende spelers zou de groep in de zomer uit 37 spelers bestaan, veel te veel voor een eerste team. Om de komst van nieuwe spelers mogelijk te maken, moeten er spelers vertrekken.

Ceballos zou kandidaat zijn om Real te verlaten, hoe graag hij zelf ook wil blijven. Trainer Zinedine Zidane deed na de komst van de middenvelder in 2017 slechts sporadisch een beroep op hem. Daarvoor was Ceballos speler van Real Betis. Na het vertrek van Zidane kreeg hij wat meer kansen bij Real onder Julen Lopetegui en Santiago Solari, maar na de terugkeer van de Franse oefenmeester viel het weer tegen. Arsenal hapte vervolgens toe voor een uitleenbeurt.

The Gunners zouden volgens El Mundo Deportivo de verhuurperiode van Ceballos graag met een jaar verlengen, terwijl de middenvelder ook bij Valencia op het lijstje staat voor een definitieve overgang. Voor Ceballos is het ook van belang om komend seizoen veel aan spelen toe te komen met het oog op het EK in de zomer van 2021. Die kans is bij Arsenal groter dan bij Real.

'Onvermijdelijk dat Kylian Mbappé naar Real Madrid gaat'
Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Dani Ceballos
Meer over Dani Ceballos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.