Casillas loopt Mourinho mis: 'Zou hem gewoon begroeten'

Reacties

Iker Casillas haalde met de zege van FC Porto op Chelsea (2-1) zijn gram op voormalig manager José Mourinho. Tevreden over zijn optreden was hij echter niet.

Casillas loopt Mourinho mis: 'Zou hem gewoon begroeten'

Casillas, die tegen de Engelsen zijn 152ste Champions League-wedstrijd keepte, nam zijn verantwoordelijkheid voor de tegentreffer van Willian. 'Gelukkig heeft het team wel gewonnen', zei hij tegen AS. Met Bruno Martins Indi in de basis werd Chelsea door treffers van André André en Maicon verslagen.

Voor Chelsea-manager Mourinho was het treffen met Porto een weerzien met zijn oude club. Maar ook met Casillas, de keeper die hij tijdens zijn verblijf bij Real Madrid naar het tweede plan verwees. Vol verwachting werd er dan ook uitgekeken naar de ontmoeting tussen de twee.

Die kwam er echter niet, mede doordat de twee elkaar ook niet specifiek opzochten. 'Als ik hem was tegengekomen, zou ik hem gewoon hebben begroet als ieder ander', zei Casillas over de twist. 'Maar ik heb hem niet gezien.' Op 9 december volgt sowieso een herkansing, als Porto voor de return op bezoek gaat in Londen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.