Carroll pas in maart weer inzetbaar voor West Ham

Reacties

West Ham United kan anderhalve maand geen beroep doen op Andy Carroll. Een hamstringblessure houdt de 27-jarige spits waarschijnlijk tot maart aan de kant.

Carroll pas in maart weer inzetbaar voor West Ham

Carroll was net terug van een zware knieblessure, die hem zeven maanden aan de kant hield. In september maakte hij zijn rentree en nadat de spits drie wedstrijden op rij gescoord had, ging het dinsdag opnieuw mis. Tijdens het bezoek aan AFC Bournemouth (1-3) ging Carroll binnen een kwartier al geblesseerd naar de kant.

Even werd gevreesd voor een knieblessure, maar het bleek slechts te gaan om een hamstringkwetsuur. West Ham-manager Slaven Bilic heeft het met Carroll te doen. 'Het is een positieve jongen, maar het is duidelijk dat hij enorm baalt. Hij was juist op de weg terug. We hopen dat hij de laatste tien à vijftien duels nog een bijdrage kan leveren.'

West Ham beleeft tot dusver weinig plezier van de duurbetaalde spits, die het in 2013 voor ruim zeventien miljoen euro had overgenomen van Liverpool. Door allerhande kwetsuren speelde Carroll nog nooit meer dan 25 wedstrijden per seizoen voor The Hammers. Ook bij Liverpool, dat hem in 2011 voor 41 miljoen euro van Newcastle United had gekocht, werd hij gekweld door fysiek leed.

Het blessureleed van Andy Carroll
Seizoen Blessure Absentie
2010/11 Dijbeenblessure Twee maanden
2010/11 Knieblessure Drie weken
2012/13 Hamstringblessure Vier weken
2012/13 Knieblessure Anderhalve maand
2013/14 Voetblessure Drieënhalve maand
2013/14 Voetblessure Vier maanden
2014/15 Knieblessure Drieënhalve maand
2014/15 Knieblessure Zeven maanden
2015/16 Hamstring/knieblessure Anderhalve maand
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.