Carrasco keert met hangende pootjes terug bij Atlético Madrid

Reacties

Twee jaar na zijn vertrek naar China is Yannick Carrasco terug bij Atlético Madrid. De Belgisch international hoopt zijn loopbaan op bekend grondgebied nieuw leven in te kunnen blazen.

Carrasco keert met hangende pootjes terug bij Atlético Madrid
© Pro Shots

De inmiddels 26-jarige Carrasco maakte in de zomer van 2015 de overstap van AS Monaco naar Atlético en koos na 124 officiële wedstrijden voor de club voor een lucratieve transfer naar China. Bij Dalian Yifang werd Carrasco echter niet bijzonder gelukkig. Hij wilde afgelopen zomer al terugkeren naar Europa, maar de vermeende interesse van onder meer Arsenal liep toen op niets uit.

Deze maand kwam er een nieuwe kans voor een transfer en Carrasco werd aangeboden bij zijn oude club Atlético. Diego Simeone zag een hernieuwde samenwerking met de vleugelspeler wel zitten en geeft Carrasco nu de kans om in aanloop naar het EK weer in een topcompetitie te spelen. Carrasco verzamelde tot dusver 41 interlands voor België en was in de laatste interland, de 6-1 zege op Cyprus, nog basisspeler. Hij was toen goed voor een goal en twee assists.

Atlético haalt Carrasco op huurbasis binnen. Later deze vrijdag hoopt de club nog Edinson Cavani van Paris Saint-Germain te kunnen verwelkomen als nieuwe spits.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.