Cambuur en doelpuntenmachine Mühren wachten met gesprekken

Reacties

SC Cambuur gaat na dit seizoen met zijn topscorer Robert Mühren rond de tafel. De verbintenis van de 31-jarige Volendamse aanvaller loopt af.

Cambuur en doelpuntenmachine Mühren wachten met gesprekken
© Pro Shots

Mühren wordt dit seizoen voor het tweede jaar op rij door Cambuur van Zulte Waregem gehuurd. Zijn vierjarige contract bij de Belgen verstrijkt aan het einde van dit seizoen. Technisch manager Foeke Booy van Cambuur laat desgevraagd weten dat hij met Mühren heeft afgesproken om de gesprekken over een eventuele verlenging van de samenwerking pas na het seizoen te gaan voeren.

De spits beleeft bij Cambuur een ongekend succesvol seizoen. Met 21 goals in 21 wedstrijden ligt hij op koers voor het meest productieve seizoen uit zijn loopbaan. Dat was de afgelopen jaargang, toen hij in totaal 26 keer trefzeker was.

In een opmerkelijk interview met VI laat Mühren deze week weten dat presteren in de Eredivisie geen groot thema voor hem is. ‘Ik ben bijna 32 jaar, dan maakt het allemaal niet zoveel meer uit. Gezondheid en plezier is dan veel belangrijk dan het niveau waarop je acteert. Ik wil graag naar de Eredivisie hoor. Als ik daar dan ben, ga ik er alles aan doen om er een stuk of vijftien te maken. En als het me niet lukt, zullen ze wel zeggen dat ik een Eerste Divisie-spits ben. Maakt mij niks uit.’

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.