'Busquets wacht op Messi en geeft zijn woord aan Barcelona'

Reacties

Sergio Busquets zette na het mislukte WK een punt achter zijn interlandloopbaan bij Spanje, maar lijkt in clubverband in ieder geval tot komende zomer in zijn thuisland actief te blijven.

'Busquets wacht op Messi en geeft zijn woord aan Barcelona'
© Pro Shots

De naam van Busquets zingt al weken rond bij Inter Miami, dat de 34-jarige routinier hoopt te verleiden tot een overstap naar de MLS. Busquets voerde zelfs al verkennende gesprekken met de Amerikaanse club, maar heeft nog geen uitsluitsel gegeven over een mogelijke transfer. Een van de bepalende factoren is volgens Mundo Deportivo de eventuele komst van Lionel Messi. De Argentijnse ster wordt ook gekoppeld aan een overgang naar Inter Miami.

De Spaanse krant weet dat de toekomst van Busquets de komende maanden nog in Barcelona ligt. Volgens ingewijden is Busquets van plan om zijn contract, dat loopt tot 30 juni, uit te dienen. Als Busquets besluit om op Messi te wachten, zou hij best nog even geduld kunnen moeten hebben. Zijn voormalig ploeggenoot gaf onlangs toe open te staan voor nog een seizoen bij Paris Saint-Germain in de Ligue 1.

Ondertussen heeft Xavi aan Busquets gevraagd of hij wil nadenken over een mogelijke contractverlenging bij Barcelona. Het is nog niet bekend of de controleur daarvoor openstaat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.