'Busquets hakt knoop door na diner met overtuigende Messi'

Reacties

Lionel Messi is in het bezit van een aflopend contract en lijkt op korte termijn Paris Saint-Germain te verlaten. In Catalonië groeit de hoop op een terugkeer van de Argentijn. Zeker na een besluit van Sergio Busquets.

'Busquets hakt knoop door na diner met overtuigende Messi'
© Pro Shots

Plots gingen alle alarmbellen in Barcelona rinkelen. De diverse omwonenden keken aanvankelijk al vreemd op, toen Lionel Messi in hun wijk maandagavond door de straat wandelende. Zeker toen bleek dat hij omringd was door Barça-veteranen Jordi Alba en Busquets.

Het leek een normaal etentje met vrienden, maar gezien het feit dat Messi al weken aan Barcelona gelinkt wordt, maakt het verlangen in Catalonië plots groots. In Camp Nou smacht men naar de rentree van de allergrootste speler die de club ooit voortbracht. En na het diner met zijn oude kompanen is de honger naar die terugkeer alleen maar groter geworden.

Behalve Messi heeft Busquets ook een aflopend contract. Het clubicoon leek lange tijd voor een lucratieve transfer te gaan kiezen. In het Midden Oosten lag een vorstelijk contract klaar, terwijl ook het avontuur in de Amerikaanse MLS hem trok. Nadat hij een vorkje met Messi prikte, lijkt echter alles anders. Volgens Mundo Deportivo wilde Busquets eerst horen wat Messi’s plannen waren voor hij zijn knopen door zou hakken.

Tekst gaat verder onder de video.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na een uitvoerig onderhoud lijkt de toekomst van Busquets plots bepaald. Het Catalaanse medium schrijft dat de middenvelder besloten heeft om alsnog in zijn veilige thuis te blijven. Messi zou zijn intentie om terug te keren in Camp Nou hebben uitgesproken en Busquets hebben overtuigd van een langer verblijf. Het trio zou hebben ingezet op een reünie om Barcelona als laatste daad in hun carrière terug naar de top van Europa te brengen.

Behalve Alba en Busquets schoof ook Pepe Costa aan. Costa was jarenlang de persoonlijke assistent van Messi in Camp Nou en vertrok in zijn kielzog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.