Buitenspelval gaat helemaal verkeerd: Martens profiteert voor PSG

Reacties

Lieke Martens heeft in haar eerste wedstrijd voor Paris Saint-Germain meteen haar visitekaartje afgegeven. De aanvalster opende vrijdagavond al na vijf minuten de score tegen ASJ Soyaux, een wedstrijd die met 2-0 gewonnen werd.

Buitenspelval gaat helemaal verkeerd: Martens profiteert voor PSG

Na een lange bal van achteruit deed een verdedigster van Soyaux een poging Kadidiatou Diani buitenspel te zetten. Ze stapte echter veel te laat naar voren. Daardoor kon Diani heel eenvoudig Martens de gelegenheid geven de 1-0 te maken in het Stade Municipal Georges Lefèvre, een veld op het trainingscomplex van PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Diani had er na acht minuten 2-0 van kunnen maken, maar schoot een strafschop tegen de paal. Na ruim een halfuur scoorde ze alsnog, na een hoekschop. Hierna vielen er geen doelpunten meer. De 29-jarige Martens werd na 84 minuten naar de kant gehaald.

De Oranje Leeuwin kwam afgelopen dinsdag en vorige week vrijdag niet in actie voor de nationale ploeg tegen respectievelijk IJsland en Schotland. Ze was immers nog niet voldoende hersteld van een voetblessure die ze opliep tijdens het EK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.