Buijs kan eindelijk juichen: afgetekende overwinning op CL-deelnemer

Reacties

Danny Buijs is van de hatelijke nul af. KV Mechelen boekte zaterdag een overtuigende zege op Champions League-deelnemer Union Sint-Gillis.

Buijs kan eindelijk juichen: afgetekende overwinning op CL-deelnemer
© Pro Shots
Mechelen
Mechelen
3 - 0
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis

De druk staat er al vroeg in het seizoen op bij Mechelen, dat de competitie begon met nederlagen tegen Antwerp FC (0-2) en KV Oostende (2-1). Met Union Sint-Gillis kwam er een serieuze opponent op bezoek Achter de Kazerne, maar dat bleek juist het beste in de ploeg van Buijs naar boven te halen.

Union won midweeks in de derde voorronde van de Champions League met 2-0 van Rangers FC en stevent af op een confrontatie met de winnaar van het tweeluik tussen PSV en AS Monaco. De vice-kampioen leek met de gedachten al bij de return te zitten en maakte geen beste beurt in Mechelen. De thuisploeg rekende dankzij Rob Schoofs, Jean Lazare Amani (eigen doelpunt) en Julien Ngoy met duidelijke cijfers af met de verrassing van vorig seizoen.

De driepunter zal Buijs zoet smaken. De voormalig trainer van FC Groningen boekte zijn eerste overwinning met Mechelen en klimt naar de tiende plaats in de Pro League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.