Buffon en Chiellini gaan door contractverlenging samen voor 35 jaar bij Juventus

Reacties

Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini hebben hun aflopende contracten bij Juventus met één jaar verlengd. Het duo ligt nu tot medio 2021 vast en kan nu ook het seizoen 2019/20 afmaken, aangezien de vorige verbintenissen op 30 juni afliepen.

Buffon en Chiellini gaan door contractverlenging samen voor 35 jaar bij Juventus
© Pro Shots

Buffon keerde een jaar geleden terug in Turijn na een uitstapje bij Paris Saint-Germain. De 42-jarige doelman tekende toen voor één seizoen, maar weet van geen ophouden en plakt er opnieuw een jaar aan vast. Hij kwam dit seizoen dertien wedstrijden in actie.

Chiellini lag een groot deel van dit seizoen in de lappenmand. De 35-jarige aanvoerder herstelde maandenlang van een kruisbandblessure die hij in augustus opliep. De verdediger kwam pas tot drie optredens en ontbrak na de coronastop in alle wedstrijden.

Buffon speelde tussen 2001 en 2018 bij Juve en door zijn terugkeer vorig jaar gaat hij nu voor zijn negentiende seizoen. Chiellini is sinds 2005 actief bij De Oude Dame. Bij elkaar opgeteld spelen Buffon en Chiellini komend seizoen 35 jaar bij Juve.

Een 10 voor De Ligt: 'Volgens Sarri wordt hij de beste verdediger ter wereld'
Bekijk hier al onze video's
Meer G. Buffon
Meer over G. Buffon
Meer G. Chiellini
Meer over G. Chiellini
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.