Buffon blijkt ook menselijk en blundert opzichtig

Reacties
Buffon blijkt ook menselijk en blundert opzichtig
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ook op 44-jarige leeftijd is Gianluigi Buffon de eerste keeper van Parma, maandagavond liet de routinier echter zien dat hij ook maar een mens is. De recordinternational van Italië ging pijnlijk in de fout in de Serie B.

Buffon verlengde onlangs zijn contract met twee jaar, waardoor hij straks als 46-jarige nog in actie kan komen voor Parma. De goalie blonk dit seizoen al regelmatig uit met reddingen, maar tegen AC Perugia ging het mis voor Buffon.

Hij verkeek zich op een terugspeelbal, waarna Marco Olivieri dankbaar profiteerde. Het was de vroege 2-0, Parma verloor de wedstrijd uiteindelijk met 2-1. De voormalig topclub is afgegleden en draait dit seizoen mee in de middenmoot van het tweede niveau. Buffon keepte dit seizoen 26 wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.