Buffon (41) en Juventus vallen elkaar na één seizoen weer in de armen

Reacties

Gianluigi Buffon staat op het punt om terug te keren bij Juventus. De 41-jarige doelman ondergaat donderdag een medische keuring bij De Oude Dame.

Buffon (41) en Juventus vallen elkaar na één seizoen weer in de armen

Buffon maakte in juni bekend al na één seizoen te vertrekken bij Paris Saint-Germain. Vorig jaar koos de routinier juist voor PSG omdat hij na zeventien jaar Juventus toe was aan een nieuwe uitdaging. In Turijn zou hij als stand-in van de Pool Wojciech Szczesny moeten fungeren. Volgend jaar ligt een rol in de directie of als coach in het verschiet.

Buffon sleepte tal van prijzen in de wacht met Juventus, waaronder negen landstitels en vier Coppa Italia's. Succes in de Champions League in de vorm van een eindzege bleef echter altijd uit.

Met 656 officiële duels bezet Buffon de tweede plaats in het klassement van Juventus-spelers met meeste wedstrijden. Alessandro Del Piero leidt de dans met 705 wedstrijden.

Hoe ziet het Juventus van 2019/20 eruit?

Zo gaat het nieuwe Juventus van Cristiano Ronaldo & De Ligt spelen

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.