Juventus ontvangt PSG-banneling Rabiot met open armen

Reacties

Adrien Rabiot ondergaat maandag zijn medische keuring bij Juventus. De club heeft bevestigd dat de middenvelder van Paris Saint-Germain in Turijn is aangekomen.

Juventus ontvangt PSG-banneling Rabiot met open armen

Maandag is het contract van Rabiot in Parijs verlopen. Dan kan hij transfervrij tekenen bij Juventus, dat deze eeuw patent heeft op het gratis binnenhalen van kwaliteitsimpulsen. De Oude Dame nam onlangs nog Aaron Ramsey transfervrij over van Arsenal.

Rabiot stond naar verluidt ook in de belangstelling van Manchester United en Barcelona, maar hij kiest voor Juve. De 24-jarige Fransman tekent volgens Italiaanse media een vierjarig contract met een salaris van zeven miljoen euro per jaar plus bonussen. De verwachting is dat Juventus maandag ook de komst van Matthijs de Ligt aankondigt.

Met de transfer van Rabiot komt er een einde aan zijn verpeste verstandhouding met PSG. Het product van de jeugdopleiding weigerde zijn contract te verlengen, waarop Rabiot uit de selectie werd gezet. Na de uitschakeling van PSG in de Champions League bracht hij een bezoek aan de discotheek, wat voor PSG reden was hem twee weken niet te verwelkomen en een deel van zijn salaris in te houden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.