Bruins en Hofs trainen apart in aanloop naar PSV

De personele problemen bij Feyenoord houden aan. Coach Bert van Marwijk weet nog niet of hij zondag voor de topper tegen PSV een beroep kan doen op Luigi Bruins en Nick Hofs. Sherif Ekramy is er zeker niet bij in Eindhoven.

Bruins en Hofs trainen apart in aanloop naar PSV

Bruins en Hofs trainden vrijdag apart van de selectie vanwege lichte blessures. Bruins kampt met een enkelblessure, terwijl Hofs last heeft van een knie. 'Op dit moment heb ik geen idee of ze er bij zijn of niet, ik was er al blij mee dat ze vandaag weer op het trainingsveld stonden', aldus Van Marwijk op de website van de club.

Zeker is in ieder geval dat Erwin Mulder in het Philips Stadion als reservedoelman zal fungeren. Dat is het gevolg van een schouderblessure bij Ekramy, die de komende weken aan de kant staat.

Aan het begin van de week werd al duidelijk dat Feyenoord lange tijd niet kan beschikken over Ron Vlaar, die tegen Roda JC een scheurtje in een meniscus opliep. Andwelé Slory en Tim Vincken verblijven al langer in de ziekenboeg.

Door het ontbreken van Vlaar maakt Serginho Greene eerder dan gepland zijn rentree. Ook hij was lange tijd uit de roulatie. Van Marwijk: 'Maar de kans is vrij groot dat ik hem er nu al bij haal. Nood breekt wetten in dit soort situaties.'

Bekijk hier al onze video's