Brouwers op weg van Utrecht naar Heerenveen

Reacties

Luuk Brouwers gaat FC Utrecht verruilen voor SC Heerenveen. De 25-jarige middenvelder heeft een akkoord bereikt met de Friese club. Heerenveen is er nog niet helemaal uit met Utrecht, maar de verwachting is dat dat spoedig gebeurt.

Brouwers op weg van Utrecht naar Heerenveen
© Pro Shots

Heerenveen wilde Brouwers een jaar geleden ook al hebben. Toen koos de middenvelder van Go Ahead Eagles er niet voor om zijn trainer Kees van Wonderen te volgen naar Friesland. Brouwers ging toen naar Utrecht, waar hij tot 29 optredens kwam. Zijn perspectief werd deze zomer minder, waardoor een vertrek mogelijk werd.

Heerenveen slaat nu toe. De club is persoonlijk rond met Brouwers en heeft de medische keuring van de middenvelder al gepland staan. Als hij die zonder problemen doorkomt, tekent Brouwers voor meerdere jaren in het Abe Lenstra Stadion.

Het middenveld van de Friezen is met onder anderen Anas Tahiri, Thom Haye, Charlie Webster en Simon Olsson al goed bezet. Toch ziet Heerenveen in Brouwers een speler met toegevoegde waarde. De club kijkt daarbij ook naar de lange termijn. Webster wordt gehuurd van Chelsea en de contracten van Haye en Tahiri lopen volgend jaar af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.