Broederstrijd op Anfield: 'Ik denk dat papa een beetje heeft gehuild'

Reacties

Prachtig moment bij aanvang van de tweede helft van Liverpool – Union Sint-Gillis. Bij de thuisploeg valt wereldkampioen Alexis Mac Allister in, die bij de tegenpartij tien spelers ziet die hem waarschijnlijk weinig zeggen. En… zijn broer Kevin.

Broederstrijd op Anfield: 'Ik denk dat papa een beetje heeft gehuild'
© TNT Sports
Liverpool
Liverpool
2 - 0
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis

Na afloop stonden ze uiteraard samen voor de camera van TNT Sports. 'Voor de familie is het natuurlijk heel emotioneel. Ik heb hiervoor wel eens tegen mijn oudere broer gespeeld maar nooit tegen Kevin, dus dat is speciaal voor de familie. Mijn vader was hier, ik weet zeker dat de rest van de familie voor de televisie zat. Papa voetbalde ook en mijn oom ook, dus hij weet wel wat het is om tegen zijn broer te spelen. Ik denk dat papa een beetje heeft gehuild', begon Alexis Mac Allister (24).

Zijn broer Kevin (25) had geprobeerd te genieten, maar dat was lastig. 'Geweldig voor mijn familie en ook voor mijn team. Voor ons is het een droom om hier te spelen. We hadden hier willen winnen, maar dat is moeilijk hier. Net als genieten, dat is lastig tegen een grote ploeg als deze. Nu lukt het wel, mijn familie en mijn vriendin zijn hier.'

Alexis kwam dus als winnaar uit de bus. Verliezer Kevin nam dat sportief op. 'Hij heeft me laten lijden vandaag, maar het moment is heel speciaal. Liverpool komt nog naar België, dus we kunnen revanche nemen!', waarschuwde de verdediger in Brusselse dienst, zijn arm gebroederlijk om zijn jongere broer heengeslagen. De twee beloofden uiteraard om shirtje te ruilen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Union Sint-Gillis
Meer over Union Sint-Gillis
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer K. Mac Allister
Meer over K. Mac Allister
Meer A. Mac Allister
Meer over A. Mac Allister
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.