'Breuk met Anderlecht nadert alweer: Nasri is onvindbaar'

Reacties

Anderlecht heeft geen idee waar Samir Nasri (32) uithangt. De Franse middenvelder annex aanvaller geeft geen gehoor aan de orders van de club.

'Breuk met Anderlecht nadert alweer: Nasri is onvindbaar'
© Pro Shots

Vanwege de coronacrisis moesten de spelers van Anderlecht de afgelopen weken thuis een schema volgen en de resultaten daarvan met de club overleggen. Inmiddels kan er ook - vrijwillig - weer op de club getraind worden, maar ook dat deed de Fransman niet. Nasri is de enige speler van wie de Belgische club niets hoorde.

La Dernière Heure meldt dat Anderlecht zelfs geen idee heeft waar de Fransman is. Volgens bronnen van de krant zou hij in Dubai vertoeven.

Een langere samenwerking tussen club en speler lijkt er daarom niet meer in te zitten. Afgelopen zomer werd Nasri transfervrij overgenomen na een mislukt avontuur bij West Ham United. Dat toenmalig trainer/coach Vincent Kompany nog met Nasri bij Manchester City had gespeeld was in die overgang doorslaggevend.

Toch kon Nasri het ook bij Anderlecht niet maken. In de eerste weken van het seizoen kwam hij nog tot 530 speelminuten in officiële duels, maar sindsdien is het stil. Door blessureleed is zijn optreden bij Charleroi van 4 oktober nog altijd zijn laatste optreden in het Paarswit.

In België wordt de transfer daarom als mislukt gezien en is de kans dat de optie voor een extra jaar gelicht wordt nihil. Zeker nu de voormalige middenvelder van onder meer Olympique Marseille, Arsenal, Sevilla en Antalyaspor niets van zich laat horen. Belgische media verwachten dat hij inzet op een lucratief nieuw contract in Dubai.

Spelersprofiel

S. Nasri


Geboortedatum:
26 juni 1987
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Marseille
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
75 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer S. Nasri
Meer over S. Nasri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.