Brazilië heeft Neymar terug, maar bondscoach blijft voorzichtig

Reacties

Neymar is er maandag bij als Brazilië het in de achtste finale van het WK opneemt tegen Zuid-Korea. De aanvaller is voldoende hersteld van de enkelblessure die hij in de eerste groepswedstrijd tegen Servië opliep. Of Neymar ook start, is nog de vraag.

Brazilië heeft Neymar terug, maar bondscoach blijft voorzichtig
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
4 - 1
Zuid-Korea
Zuid-Korea

Neymar moest de overige twee groepsduels missen door de blessure. Bondscoach Tite is blij dat zijn sterspeler er maandag weer bij is. 'Hij traint vanmiddag mee. Als dat goed gaat, kan hij spelen tegen Zuid-Korea', zei de keuzeheer tijdens zijn persconferentie.

Het liefst zou Tite Neymar ook direct opstellen. 'Maar of hij gaat spelen, is ook afhankelijk van het oordeel van de medische staf. Ik speel het liefst met de sterkste elf. Als trainer moet ik soms een risico nemen.'

Neymar trainde zaterdag voor het eerst weer mee op het veld. In juni scoorde de aanvaller van Paris Saint-Germain nog twee keer tijdens een oefenduel met Zuid-Korea.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Brazilië
Meer over Brazilië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.