Braziliaanse dromen: Ibrahimovic, Balotelli en Touré straks ploeggenoten?

Reacties

Roberto Leven Siano doet er alles aan om aan de macht te komen bij Vasco da Gama. De presidentskandidaat noemt in zijn strijd om stemmen grote namen als mogelijke versterkingen.

Braziliaanse dromen: Ibrahimovic, Balotelli en Touré straks ploeggenoten?
© Pro Shots

Vasco da Gama heeft het financieel gezien moeilijk en had dit jaar zelfs moeite om de salarissen van de spelers te betalen. Toch rept Leven over de mogelijke komst van Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Yaya Touré, Sebastian Giovinco en Alex Teixeira. 'We zijn in onderhandeling, in een poging het Vasco van onze dromen te maken', zegt de presidentskandidaat tegen FOX Sports Brazil.

Leven zegt nauw samen te werken met Fabio Cordella, een Italiaanse zakenman en spelershandelaar, en superzaakwaarnemer Mino Raiola. Ibrahimovic (38, AC Milan) en Balotelli (29, Brescia) zijn cliënten van Raiola. 'Maar we hoeven er nu niet zozeer over na te denken welke grote spelers we zullen halen: ik kan alleen zeggen dát we grote spelers gaan halen. Als de ene niet komt, dan komt er een andere.'

Touré (36), die momenteel zonder club zit, werd al eerder in verband gebracht met een verhuizing naar Brazilië. De overstap naar Botafogo ketste echter af. Leven: 'In de voetbalwereld bestaan toevalligheden niet. Touré is niet naar Botafogo gegaan, omdat iemand hem heeft tegengehouden. Misschien staat die persoon wel dicht bij mij.'

Teixeira (30) staat in China onder contract bij JS Suning, en begon zijn loopbaan bij Vasco da Gama, terwijl Giovinco (33) zijn geld verdient bij Al-Hilal in Saoedi-Arabië. Leven praat verder nog over de terugkeer van Braziliaans international Josef de Souza Dias (31), die voor Al-Ahli uitkomt. 'Met spelers van het niveau van Ibrahimovic, Balotelli, Touré, Giovinco, Teixeira en Souza zullen we weer een competitief team hebben', aldus de zakenman.

De presidentsverkiezingen bij Vasco da Gama vinden in november plaats.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.