Brama denkt jacht op 350ste Eredivisie-duel snel voort te kunnen zetten

Reacties

Wout Brama hoopt snel zijn rentree te maken bij FC Twente. De middenvelder kwakkelt dit seizoen met zijn fysieke gesteldheid, maar keert snel terug op de groepstraining van De Tukkers.

Brama denkt jacht op 350ste Eredivisie-duel snel voort te kunnen zetten
© ESPN

Dit kondigde Brama zelf aan in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. 'Maandag start ik weer op de groepstraining, daar ben ik heel blij mee.' Brama speelde in januari zijn laatste wedstrijd voor FC Twente, maar daarvoor zat ook een flinke periode waarin hij niet kon spelen.

'Ik heb de laatste maanden veel in de gym gezeten en dat is niet mijn favoriete plek', vertelt de routinier met een kleine glimlach. 'Ik ben voetballer om te voetballen, niet om in de gym te zitten. Volgende week mag ik volledig met de groep trainen, fingers crossed dat ik fit blijf. Daar doe ik alles aan, maar het zou fijn zijn als het nu lukt.'

Brama moet nog twee competitieduels spelen om de mijlpaal van 350 Eredivisie-wedstrijden te bereiken. Dit seizoen staat de teller op in totaal zeven duels, vorig seizoen kwam de middenvelder ook niet aan de dubbele cijfers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.