Boze Mourinho laat zich toch kennen en verlaat persconferentie

Reacties

Manager José Mourinho houdt ook na de 0-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur vertrouwen in zijn elftal. De Portugees sprak uit dat het elftal nog steeds voor elkaar wil vechten en dat hij perspectief ziet. Enkele minuten later liet hij zich echter weer van zijn slechtste kant zien door boos weg te lopen bij de persconferentie.

Boze Mourinho laat zich toch kennen en verlaat persconferentie

De fans van Manchester United hoopten op een reactie van hun club, na de nederlaag tegen Brighton & Hove Albion in de vorige speelronde. Tegen Tottenham ging het echter mis door goals van Harry Kane en Lucas Moura (twee keer).

Volgens Mourinho kwam zijn team de klap van twee vlugge tegengoals na rust niet te boven. 'Goals zorgen voor een geweldige boost, door tegendoelpunten raak je afgemat. Tijdens de rust vroegen we ons af waarom we niet aan het winnen waren, daarna incasseerden we kort achter elkaar twee treffers', kijkt Mourinho met Sky Sports terug op de wedstrijd.

Waar de coach in het verleden zijn spelers weleens publiekelijk afbrandde, was hij ditmaal juist positief. 'iedereen die deze wedstrijd heeft gezien, weet dat dit team een eenheid is. De jongens gaven alles voor elkaar en dat zouden ze niet doen als ze niet eensgezind zijn.'

Ook de fans konden rekenen op complimenten. 'Ze reageren op geweldige wijze. Onze fans lezen geen kranten, ze kijken geen televisie. Ze zijn intelligenter dan dat', hint Mourinho op de kritische media in Engeland. 'Het is niet normaal op een wedstrijd op deze manier te verliezen in eigen huis, maar de fans reageerden goed.'

Boos
Na de complimentenregen liet Mourinho zich toch kennen tijdens het afsluitende persmoment. Refererend aan zijn drie Premier League-titels verliet hij de persconferentie, terwijl hij in discussie trad met de aanwezige pers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In aanloop naar het duel van Man Utd stond VI PRO ook al stil bij de problemen van Mourinho:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.