Boze Lukaku fluit zijn eigen zaakwaarnemer terug

Reacties

Bij Chelsea is daags voor de FA Cup-finale tegen Liverpool opnieuw onrust ontstaan rond Romelu Lukaku. De spits van The Blues is niet blij met uitspraken die zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello in Italië heeft gedaan.

Boze Lukaku fluit zijn eigen zaakwaarnemer terug
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
ns
0 - 0
Liverpool
Liverpool

De spelersmakelaar ging in gesprek met La Repubblica in op de situatie van Lukaku bij de Premier League-grootmacht. 'Gezien de grootte van de transfer had niemand dit verwacht', vertelde Pastorello over de Belg, die in grote delen van dit seizoen een bijrol vertolkte bij Chelsea. 'Ik wil het niet hebben over tactische keuzes, maar het is duidelijk dat er een probleem was. Maar kijk naar de statistieken: Lukaku is de clubtopscorer, met minder speelminuten dan zijn ploeggenoten. We moeten zijn situatie evalueren', zaaide de zaakwaarnemer twijfels op weg naar de transferperiode.

Lukaku floot Pastorello terug en voelde zich genoodzaakt via Instagram te reageren. 'Nooit zal ik iemand voor mij laten spreken. Ik heb stilgehouden en me gefocust op het helpen van het team, om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Dus als iemand iets wil zeggen over mij en mijn club, dan gebeurt dat niet in mijn naam', liet de 29-jarige Belg weten.

De nieuwe onrust komt voor Lukaku en Chelsea op een slecht moment. Na lastige maanden scoorde de aanvaller drie keer in de laatste twee competitiewedstrijden. Zaterdag lonkt op Wembley in de finale tegen Liverpool de kans om met de FA Cup nog een tastbare prijs over te houden aan een kwakkelseizoen. Met Lukaku als topaanwinst hoopte Chelsea als Champions League-winnaar dit seizoen nog een volgende stap te zetten, maar de ploeg van manager Thomas Tuchel kon in de Premier League niet aanhaken bij Manchester City en Liverpool.

Tuchel werd tijdens zijn vooruitblik op de clash met Liverpool gevraagd naar de opmerkingen van Pastorello en was not amused. 'Er is zoveel aandacht voor deze wedstrijd dat er soms situaties ontstaan die je niet wilt voor zo'n belangrijke wedstrijd. Maar mij zal het niet afleiden, hopelijk het team ook niet.' Lukaku werd rond de jaarwisseling al beboet door de Chelsea-leiding nadat hij in een interview nadrukkelijk flirtte met zijn oude club Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.