Boulahrouz ergert zich aan Núñez: 'Zou hem na de wedstrijd aanpakken'

Reacties

Liverpool won zondagavond de bekerkraker in de FA Cup van Arsenal, maar volgens analist Khalid Boulahrouz lag dat niet aan Darwin Núñez. De Uruguayaan verprutste een aantal kansen en had volgens de oud-speler van Chelsea weinig oog voor zijn ploeggenoten.

Boulahrouz ergert zich aan Núñez: 'Zou hem na de wedstrijd aanpakken'
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
0 - 2
Liverpool
Liverpool

'Hij irriteerde me mateloos', begon Boulahrouz bij Ziggo Sport. 'Hij is niet een beetje, maar superegoïstisch. Soms kan hij de bal gewoon meegeven, maar dan loopt hij zich dood en weet hij het niet meer. Kijk ook naar de lichaamstaal van zijn medespelers, zij weten dat hij egoïstisch is en kiezen niet eens meer positie.'

Núñez kwam in de zomer van 2022 voor veel geld over van Benfica, maar weet nog steeds niet te overtuigen in Liverpool. 'Hij is gierig, supergierig. Alle momenten waar hij overzicht moet houden, heeft hij geen overzicht. Hij is een man van 85 miljoen, dan verwacht je een beetje balans.'

'Hij scoort weinig, dus ik snap wel dat je op zoek gaat naar eigen succes, maar je moet ook af en toe oog hebben voor je medespelers. Het is geven en nemen. Als het een of twee keer niet lukt, dan kijk je om je heen. Ik ben niet eens zijn trainer, maar ik zou hem aanpakken na de wedstrijd. Ze winnen wel, maar zeker niet door hem', sluit Boulahrouz af. 

Liverpool won uiteindelijk wel 'gewoon' van Arsenal dankzij een eigen doelpunt van Jakub Kiwior en een late treffer van Luis Díaz. Virgil van Dijk ontbrak bij de bezoekers wegens ziekte, Cody Gakpo begon in de basis, Ryan Gravenberch viel na een uur in. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Meer D. Núñez
Meer over D. Núñez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.