Bosz ziet Kagawa zijn toekomst aan Dortmund verbinden

Reacties

Shinji Kagawa heeft zijn contract bij Borussia Dortmund verlengd tot 2020. De verbintenis van de Japanner zou volgende zomer aflopen, maar Peter Bosz heeft nu dus ook de komende jaren de beschikking over de middenvelder.

Bosz ziet Kagawa zijn toekomst aan Dortmund verbinden

Kagawa kwam in 2010 van zijn vaderland naar Europa om te spelen voor BVB. Na een succesvolle periode in de Bundesliga verdiende de inmiddels 28-jarige spelmaker een transfer naar Manchester United. Zijn periode in Engeland werd geen onverdeeld succes, waarna de Japans international in 2014 terugkeerde bij de Duitse club.

'We prijzen ons gelukkig dat Shinji de komende drie jaar voor ons speelt', zei technisch directeur Michael Zorc op de clubwebsite. 'Hij identificeert onze club, de stad en de fans.' Kagawa is ook in zijn nopjes met zijn nieuwe contract. 'BVB is een familie voor mij. Ik ben trots dat de club mij nooit vergeten is en dat ik ook onderdeel uitmaak van het volgende tijdperk.'

Donderdag zag Bosz een andere middenvelder vertrekken uit het Signal Iduna Park. Sven Bender vertrok voor vijftien miljoen euro naar Bayer Leverkusen. Eerder kwam Mahmoud Dahoud al als versterking voor de middenlinie naar Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.