Bosz laat Ramalho en Tillman starten in Champions League

Reacties

Johan Bakayoko krijgt in de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Sevilla de voorkeur boven Hirving Lozano. Trainer Peter Bosz kiest verder onder anderen voor André Ramalho in plaats van Armel Bella-Kotchap.

Bosz laat Ramalho en Tillman starten in Champions League
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Bella-Kotchap en Patrick van Aanholt zijn de twee verdedigers die ten opzichte van de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Volendam (3-1) hun basisplaats zijn kwijtgeraakt. Sergiño Dest begint als linksback en Ramalho start aan de zijde van Olivier Boscagli in het centrum. Jordan Teze behoudt zijn plek als rechtsback.

Op het middenveld is Ismael Saibari het voornaamste slachtoffer van het schuiven. Jerdy Schouten is weer fit en moet voor de balans zorgen op een middenveld met verder Joey Veerman en Malik Tillman. De van Bayern München gehuurde Tillman maakte indruk tegen Volendam en krijgt nu de voorkeur boven Saibari en Guus Til.

Voorin zal de keuze voor Bakayoko voor sommigen opvallend zijn. De jonge Belg krijgt de voorkeur boven Hirving Lozano, die tegen Volendam aan de kant werd gehouden. De Mexicaan zal bij de thuiswedstrijd tegen Sevilla geduld moeten hebben. Bakayoko vormt samen met Luuk de Jong en Noa Lang de voorhoede.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling Sevilla: Nyland; Navas, Gudelj, Ramos, Pedrosa; Fernando, Suso, Rakitic; Ocampos, En-Nesyri, Lukebakio.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.