Bordalás: 'Uitspraken over Barcelona zijn verkeerd begrepen'

Reacties

Volgens José Bordalás zijn de uitspraken die hij deed over Barcelona verkeerd geïnterpreteerd. De trainer van Valencia vroeg zich na de transfer van Ferran Torres naar de Catalanen af waar Fair Play was gebleven.

Bordalás: 'Uitspraken over Barcelona zijn verkeerd begrepen'
© Pro Shots

'Barcelona heeft een schuld van driehonderd miljoen euro en heeft Ferran Torres aangetrokken', zei Bordalás afgelopen dinsdag. 'Ik heb gelezen dat ze 55 miljoen euro voor hem betalen. Het exacte bedrag ken ik niet, maar dan zijn ze ook nog van plan Álvaro Morata te halen en kondigde de president meer aankopen aan. Hij had het over Erling Haaland. Waar is de Fair Play?'

Vrijdag had Bordalás weinig zin om verder op de zaak in te gaan. 'Ik heb niets meer te zeggen daarover. Mijn woorden zijn verkeerd begrepen, meer niet. Iedereen interpreteert het weer anders. Ik hoef verder niks te zeggen over Barcelona. Nee, het was geen signaal aan wie dan ook.' Bordalás ging er niet op in wat hij dan wel bedoelde met zijn uitspraken.

Eerder dit seizoen had Barcelona nog grote moeite met het inschrijven van zomeraanwinsten vanwege de financiële limieten die La Liga de teams heeft opgelegd. Na administratief kunst- en vliegwerk lukte het om de nieuwe spelers te registreren voor de Spaanse competitie. De club moet nu volgens Spaanse media opnieuw op zoek naar creatieve oplossingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.