Bono dwingt Bayern door te schakelen met keuze voor Saoedi-Arabië

Reacties

Yassine Bounou heeft zijn transfer naar Al-Hilal afgerond. Dat de Marokkaanse doelman van Sevilla kiest voor een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië, betekent dat Bayern München moet doorschakelen in de zoektocht naar een stand-in van Manuel Neuer. Dat lijkt inmiddels te gebeuren.

Bono dwingt Bayern door te schakelen met keuze voor Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Bono was een van de keepers die in beeld was bij Bayern, nadat Yann Sommer naar Internazionale was vertrokken. Zoals meerdere targets van de Duitse kampioen viel de keuze van de 32-jarige sluitpost van Sevilla uiteindelijk op een andere club. De in Canada geboren international van Marokko heeft donderdagavond getekend voor Al-Hilal, dat zo'n 21 miljoen euro overmaakt naar de Europa League-winnaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Bayern-directie had inmiddels al door dat Bono niet naar München is gekomen, zoals eerder ook Kepa Arrizabala (Real Madrid) en Ajax-doelman Gerónimo Rulli (geblesseerd) niet kwamen. Volgens Duitse media heeft Der Rekordmeister inmiddels een akkoord bereikt met Daniel Peretz. De 23-jarige international van Israël staat onder contract bij Maccabi Tel-Aviv, dat ongeveer twee miljoen euro plus bonussen tegemoet kan zien.

Daarmee lijkt de zoektocht van Bayern naar een doelman eindelijk beëindigd. Peretz, die ook een Duits paspoort heeft, zal met routinier Sven Ulreich (35) uit gaan maken wie onder de lat staat bij Bayern totdat Manuel Neuer weer fit is. De 37-jarige captain is nog altijd aan het revalideren van zijn ski-ongeluk van afgelopen winter. Trainer Thomas Tuchel was donderdag tijdens zijn perspraatje wel positief gestemd over het herstel van Neuer.

Vr 18 aug. 2023

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.