Bologna en Brugge bevestigen transfer Denswil

Reacties

De transfer van Stefano Denswil naar Bologna is definitief afgerond. De 26-jarige verdediger komt voor zo'n zes miljoen euro over van Club Brugge, waar hij nog een contract voor een jaar had.

Bologna en Brugge bevestigen transfer Denswil

Bologna bereikte eind juni al een akkoord met Brugge over de transfersom. Op dat moment besloot Denswil nog even te wachten, omdat er ook concrete aanbiedingen voor hem lagen vanuit de Premier League en de Ligue 1. Uiteindelijk besloot de verdediger toch te kiezen voor Bologna, dat vrijdag Jerdy Schouten (Excelsior) als nieuwe aankoop voorstelde. Mitchell Dijks is de derde Nederlander die onder contract staat bij de Rossoblu, maar de linksback staat nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan.

Denswil speelde sinds januari 2015 voor Club Brugge, dat hem destijds overnam van Ajax. Al snel speelde de ex-jeugdinternational zich in de basis. In totaal kwam hij tot liefst 177 wedstrijden in het blauw-zwart. Twee keer kroonde hij zich tot landskampioen en Denswil won ook één keer de beker met Club Brugge.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bologna
Meer over Bologna
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.