Denswil kan naar Serie A, maar wacht nog even af

Reacties

Club Brugge heeft een akkoord bereikt met Bologna over de transfer van Stefano Denswil. Toch is een overstap naar Italië nog geen uitgemaakte zaak voor de verdediger.

Denswil kan naar Serie A, maar wacht nog even af

De 26-jarige Denswil staat namelijk ook nadrukkelijk in de belangstelling van een club uit de Ligue 1 en de Premier League. Die twee clubs hebben aan de mandekker laten weten vrijdag een bod neer te leggen bij Club Brugge, dus Bologna krijgt stevige concurrentie in de strijd om de ex-Ajacied.

Club Brugge is bereid om Denswil voor iets meer dan zes miljoen euro te laten vertrekken. In januari 2015 nam de Belgische topclub de verdediger transfervrij over van Ajax. Sindsdien groeide Denswil uit tot een van de betere centrumverdedigers van de Pro League.

Vorig jaar stond Denswil al open voor een vertrek uit België, maar tot een transfer kwam het op dat moment niet. Nu lijkt de Zaandammer wel op weg naar de uitgang in Brugge. Bij Bologna kan hij ploeggenoot worden van Mitchell Dijks, maar ook de Ligue 1 en de Premier League zijn serieuze opties.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.